home section

In onze open showroom kunnen we social distancing garanderen . We creëren op een veilige & piekfijne manier uw interieur op maat !

Welkom op onze website. Wij zijn verheugd dat je, net als ons, een kwalitatief en verfijnd interieur apprecieert.
Als meubelmakers en binnenhuisarchitecten zijn wij dagelijks in de weer om interieurs karakter en uniciteit te geven.

Onze ontwerpen, van een kleine eenvoudige maatwerkkast tot een volledig interieur, ontstaan steeds vanuit een goed gesprek.
De verwachtingen, materiaalkeuzes, gewenste stijl en het budget maar ook de eventueel reeds aanwezige elementen en/of beperkingen vloeien samen in een uniek interieurplan.

Niet alleen het ontwerp wordt door ons gedaan. Wij beschikken over een eigen atelier waar onze ontwerpen worden vervaardigd. Van hoeksalons, massieve maatwerkkasten en eiken tafels tot smeedijzeren deuren, lambrisering en zelfs volledige keukens.

In onze recent vernieuwde 2000m2 grote showroom bieden wij, naast een aantal eigen ontwerpen en creaties, ook veel unieke objecten aan zoals schilderijen, verlichting, tapijten en decoratie.

Lees, kijk, droom en laat je inspireren op onze website en aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Of bezoek onze toonzaal, net als onze interieurs zullen wij je warm ontvangen!

Dominique en Philip Lommers